26. sep. 2014

LOVE STORIES.

1// here. 2// here. 3// here. 4// here. 

Jeg elsker virkelig fint og feminint undertøj! Derfor var jeg også meget begejstret da jeg for nogle dage siden stødte på Lovestoriesintimates.com De forhandler det fineste undertøj og så har hele deres side så fint et design og så fint et tema. Jeg er vild med det og har lyst til at købe det hele! Jeg er især helt vild med den grønne bh som kan ses på billedet ovenover. 

English// I really love feminine underwear! Therefore I was very excited when i first came across Lovestoriesintimates.com You can buy the finest underwear and the hole page is so fine, i love the design and the theme. I want to buy it all! I absolutely love the green bra. You can se it on the image above.

_________________________________________________________________________________________ 

2 kommentarer:

 1. Hvis du overvejer at sælge din ACNE strikkjole, vil jeg meget gerne byde på den. Er nemlig helt vild med den, og jeg kan nemlig ikke finde den nogen steder :)
  - Cecilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er selv rigtig glad for den så det bliver ikke lige nu desværre. Men jeg skal nok huske dig hvis nu jeg skulle overveje det en dag. Jeg har lige tjekket trendsales og der er et per stykker til salg der i grå. Det kan være du kan være heldig der? Håber du finder en.
   God dag :-)

   Slet