23. okt. 2014

OUTFIT.

FUR// Saks Potts. JEANS// Dr. Denim. SHIRT// H&M. SHOES// Acne. 

I går var jeg så heldig at rende rundt i denne smukke pels fra Saks Potts. Det er så desværre bare ikke min, men en jeg har lånt af en veninde, øv! Godt ens veninder kan købe lækkert tøj man kan låne, når man ikke selv har råd. Jeg har rigtigt travlt for tiden og har gang i en hel del spændende ting, i forbindelse med bloggen, som jeg glæder mig meget til at fortælle mere om! 

English// Yesterday I was lucky enough to run around in this beautiful fur from Saks Potts. Unfortunately it's not my mine, but one I borrowed from a friend. I'm really busy at the moment and are doing some very exciting things, related to the blog, that I am very pleased to tell you about soon!

_________________________________________________________________________________________ 

2 kommentarer:

  1. Virkelig fin blog du har, og super god stil! Jeg bliver lige nød til at spørge om du kan huske hvad modellen på dine smukke støvler hedder?

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak Camille! Det er jeg glad for at du syntes. Modellen heder Alma. Og er de bedste støvler jeg noglesinde har købt! Så hvis du overvejer at anskaffe dig et par vil jeg helt klart anbefale det <3

      Slet