16. okt. 2015

GUIDE // VINTAGE SHOPPING.

Jeg elsker virkelig vintage shopping! Jeg har i mange år været stor tilhænger af Trendsales, hvilket jeg sådan set stadig er, men jeg har altså fået øjnene op for noget "nyt". I hvert fald nyt i mine øjne. Nemlig luksus vintage butikker. Ovenover ser i mine tre absolutte yndlings! Jeg elsker virkelig at bruge lang tid på at kigge i de forskellige butikker. 
Jeg kan stort set altid finde et eller andet jeg bare ikke kan leve uden, og så er det jo heldigt, at man tit kan gøre nogle gode kup. Jeg har bl.a. købt mine Celiné sneakers, Celiné solbriller samt min Chanel pung i vintage butikker. Det er tre ting jeg er blevet meget glad for! Jeg overvejer selv at sælge noget af mit eget, da det for det meste går hurtigere end på Trendsales, er nemmere at få solgt, da folk kan se og prøve tingene. Hvis i ikke allerede kender til disse tre vintage butikker, syntes jeg helt sikkert i skal kigge forbi en dag, ellers kan i også altid kigge med på Instagram: 


________________________________________________________________________________________

2 kommentarer:

 1. Fine ting!

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også shopping, og især når man har penge til det! ;). Så er det virkelig skønt at komme ud at shoppe en masse lækre sager hjem, som man måske ikke har brug for, eller har! hihi.

  God aften!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet