8. sep. 2014

ISABEL MARANT SNEAKERS.

Disse sneakers har længe stået meget højt på min ønskeliste. Defor jublede jeg også som et lille barn, da jeg i går fandt dem på et loppemarked i lige min str. og til en helt vanvittig billig pris! Jeg kan stadig ikke forstå, at jeg har fået dem så billigt (næsten for billigt), og at de så oveni købet er i så god stand! Lige nu ligger jeg desværre syg, så jeg har ikke rigtigt fået brugt dem endnu, men jeg glæder mig helt vildt til at kunne rende rundt med dem på mine fødder! 

English//  These sneakers have been on my wish list for so long. I cheered like a little kid when I found them yesterday, at a flea market, in my size and at a completely crazy price! I still can't understand that I've got them so cheap (almost too cheap), and in such a good condition! Right now I am sick, so I have'nt really used them yet, but I can't wait to wear them!

_________________________________________________________________________________________

8 kommentarer:

 1. Hvad skulle du af med for dem? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. 150 kr! Alt for sindsygt jo! Nogle mennesker har bare for mange penge.

   Slet
  2. Shit hvor vildt! Gid jeg kunne gøre det kup med en størrelse 35 i Bobby modellen :) Suk!
   xxx
   emiliecberg.blogspot.dk

   Slet
  3. Ja det vil jeg da håbe for dig! Det er en fed oplevelse, har stadig ikke helt forstået det endnu. Det ville nu heller ikke have gjort mig noget hvis det var bobby modellen jeg havde fået fat i ;-)

   Slet
 2. Hvor er de skønne, Sille! Ser så lækre ud.
  Amalie, sundesager.dk

  SvarSlet
 3. hvilket loppemarked?

  SvarSlet